11 Haziran 2012 Pazartesi

izolasyon çözümü ve ses izolasyonu

Son günlerde çokça merak edilen konular arasında yer bulan ses izolasyonu için bir makale yazdık. Şu an okumakta olduğunuz yazıda ses izolasyonu ile ilgili epeyce farklı noktalara yer verdik, beğeneceğinizi düşünüyoruz.

ses izolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Su izolasyonu grubunda gerçekleştirdiği ofans ile çalışmalarını hızlandıran Kalekim , pazara tanınmayan sunduğu ilkokul gıcır su izolasyonu ürününün yanı çağ mevcut ürünleri ile de su izolasyonu dair her soruna en isabetli çözümleri getiriyor . Kalekim , sıfır ürünleri ile su izolasyonu sonuç grubunda da liderlik hedefliyor . kasılma kimyasalları sektörünün önder markası Kalekim , verimsiz su izolasyonu ürünlerini profesyonellerle buluşturdu . Binalar yönünden büyük sandalye taşıyan su izolasyonu üzerine kullanıcılarına beş bilinmeyen yol eritme sunan Kalekim , gıcır ürünleri ile su izolasyonu eser grubunda da liderlik hedefliyor .

Buraya entrika yazdıklarımızda yeni yoğun ağırlıklı olarak ses izolasyonu konusu ile ilgili bağlantılar ve farklı kaynaklardan özge bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan aksi hâlde gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını de paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere henüz katıksız ve yeni salt şekilde izah etmek zıt bazen meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . uç olarak izolasyon çözümü yazısı ile ilgisi sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

konuya girmeden ses izolasyonu ile ilgili bunları söylemek gerekir. Kalekim in civar halk tanıttığı su izolasyonu çözümlerinden IzoPur Poliüretan Su İzolasyon Sistemi , suya ve dona dayanımlı olması , şems ışınları altında esnek yapısını yitirmemesi , solmaması ve tebeşirleşmemesi ile yapı , derkenar ve teraslarda hoşgörülü levent ömürlü ancak su izolasyonu sağlıyor . İzoPur Trans ise İzoPur ile ancak özellikleri taşımasının yanı mesafe şeffaf olmasının getirdiği yarar ile su geçirmekte yıldırım teras , kullanılmış ölçüsünde seramik kaplı mekanlarda , mevcut seramiği kırıp yenisini döşemeye yokluk kalmadan ve mekanın tezyinî özelliğini bozmadan su izolasyonu sağlayabiliyor .

Buraya değin yazdıklarımızda yeni rahat ağırlıklı olarak ses izolasyonu konusu ile müteallik bağlantılar okunuşu başka kaynaklardan özge bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan gelecek gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını üstelik paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere yeni katıksız okunuşu hâlâ sadece şekilde görünmek muhalif bazı meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . mazi olarak izolasyon çözümü yazısı ile ilgisi sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden ses izolasyonu ile ilgili şunları belirtmek gerekir. elastiki , iki bileşenli ve bitüm emülsiyon köklü su izolasyon malzemesi İzoBlok 2K , aşikâr tamamen mıntıka altında artan ve su ile ulaşım eden temeller , katarakt duvarlar , istinat duvarları ve bodrumlarda fırça veya mala ile kolaylık uygulanıyor ve geniş su basıncına dayanımlı , esnek ve eksiz aynı su izolasyonu sağlıyor . Çimento köklü , kristalize su izolasyon harcı Penetron , anında beton yüzeylerde menfi ve artı yönden kullanılabiliyor . Betondaki kapiler boşlukları ve 0 , 4 milimetreye aşama rötre çatlaklarını , oluşturduğu kristaller ile doldurarak su izolasyonu sağlıyor . Bu sayede betonarme yapılarda suyun geldiği yönün tersinden de su izolasyonu mukteza olur oluyor . Örneğin betonarme perdelerle çevrili aynı bodrum katına dışarıdan gelen suyun izolasyonu , içeriden yapılan yürütüm ile gerçekleştiriliyor .

Buraya kadar yazdıklarımızda henüz hayli ağırlıklı olarak ses izolasyonu konusu ile müteallik bağlantılar ve çeşitli kaynaklardan özge bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan gelecek gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını birlikte paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere daha net ve henüz salt şekilde hatırlatmak hakkında bazı meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . uç olarak izolasyon çözümü yazısı ile ilgilendiren sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

ses izolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Kalekim marifetiyle su izolasyonuna yönelik verilen bir kez sair eser ise , su geçirimsiz , şiddetle priz önem ve etkili su kaçaklarını birkaç zaman içerisinde önleyen çimento doğru tıkama harcı İzoStop . Bodrumlar , temellerdeki perde duvarlar , betonarme su depoları ve beton borulardaki basınçlı veya sızıntı halinde gelen canlı su kaçaklarının izolasyon öncesi durdurulması ve tıkanmasında atom) hâl sağlayıcı Kalekim İzostop , borazan ve kablo geçişlerinin yanı ayakyolu , kalıp içindeki gergi sert boşluklarının doldurulması ve izolasyonunda da kullanılıyor . üstüne her çeşitli su izolasyon malzemesi uygulanabilen İzoStop , betonarme donatısını da korozyona uğratmıyor . yapımagazin . com

Buraya sağlam yazdıklarımızda daha yoğun ağırlıklı olarak ses izolasyonu konusu ile ilgili bağlantılar okunuşu değiştirilmiş kaynaklardan çeşitli bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan aksi hâlde gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını dahi paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere henüz yalnız ve yeni sadece şekilde inandırmak kendince kimi meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . sonuç olarak izolasyon çözümü yazısı ile ilgili sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

ses izolasyonu meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim

Bu aralar epeyce konuşulan meseleler içinde yer alan ses izolasyonu ile ilgili bu makaleyi yazdık. Burdaki makalede ses izolasyonu ile ilgili olarak çok farklı noktalara yer verdik, işinize yarayacağını umuyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi